Bouwplannen?

 

Bouwplannen en kopzorgen gaan vaak hand in hand. Maar niet wanneer u voor de elektriciteitswerken op AEVP vertrouwt. Want door reeds vanaf de bouwplannen te overleggen met een vakman als AEVP, worden veel vragen beantwoord nog voor ze gesteld worden. 

 

Bij AEVP kan u terecht voor het totaalpakket: het overleg & advies om de werken af te stemmen op uw behoefte,  het opmaken van de elektrische schema's en plannen, het slijpen, kappen en boren om alles in gereedheid te brengen, het bekabelen van de volledige elektrische installatie, het installeren van de elektriciteitskast, het plaatsen van de stopcontacten, schakelaars en verlichting...  U moet dus maar 1 expert  inhuren voor het uitvoeren van een waaier aan werken. 

 

Niet alleen particulieren kunnen bij AEVP terecht voor hun elektriciteitswerken. Ook de elektriciteitswerken met betrekking tot residentiële of industriële projecten, de bouw van een kantoor of winkel kunnen door AEVP uitgevoerd worden.

AEVP kan putten uit jarenlange ervaring om u  hierbij deskundig advies te verlenen en alles tot in de puntjes af te werken volgens de letters van de wet. Kortom  denkt u aan elektriciteit dan denkt u aan AEVP! 

 

Renovatieplannen?

 

Bent u klaar voor de toekomst maar stamt uw elektrische bekabeling nog uit de prehistorie? Krijgt u het warm bij het zien van uw energieverbruik omdat u nog niet op Led vertrouwt voor uw verlichting? Zag u bij de echo niet 1 maar 3 hartjes kloppen en heeft u nood aan het uitbreiden van uw netwerk? ....

Met AEVP worden de renovatiewerken een pak makkelijker!